Gyerünk építkezni!
A Forgass és keress! sorozatból

Zsiráf és barátai egész nap sürögnek-forognak az erdőben. Vajon mire készülnek Majommal, Oroszlánnal és a többiekkel? A sok apró részletet rejtő lapozókönyvet a képkivágások és forgatható kerék teszik igazán különlegessé.

Cím: Gyerünk építkezni!
Szerző: Tom James
Fordító: Mátyás Lara
Sorozat: Gyerünk…!
Terjedelem: 12 oldal
Formátum: 286 x 221 mm 
Kötés: Keménytáblás, forgatható képekkel

2 190 Ft  -50% 1 090 Ft

Zsiráf és a többiek egész nap sürögnek-forognak az erdőben. Mire készülnek? Majom, Oroszlán és a többiek különböző izgalmas járművekkel járják be a környéket. Az oldalakon feltűnik a teherautók, motorok mellett markoló és darus traktor is. A gyerekek a könyvet lapozgatva, a képeket elforgatva részeseivé válhatnak a történetnek.  A színes képek, kedves figurák lekötik a figyelmüket, miközben új ismeretekkel gazdagodnak.

A sok apró részletet rejtő lapozókönyv már a legkisebbeknek is nagy élmény. A képkivágásokkal és a forgatható kerékkel a történet interaktív és izgalmas lesz. A történetet minden oldalon rövid, egyszerű kérdések és feladatok egészítik ki, ezeket megoldva a gyerekek megismerkednek a színekkel és a számokkal. 

Ezt olvastad már?

Gyerünk játszani!

Mackónak szüksége van a barátai segítségére, hogy együtt valami különlegeset építsenek. De vajon mi lesz az? A sok apró részletet rejtő lapozókönyvet a képkivágások és forgatható kerék teszik igazán különlegessé.

Kismackó az állatkertben

Kismackó ezúttal az állatkertbe látogat, ahol a legkülönfélébb állatokkal ismerkedik meg. Találkozik a bátor oroszlánokkal, zsiráfokkal, zebrákkal, és bárhol jár, lelkesen segít mindenkinek. Vajon hogyan kell csillogóan tisztává varázsolni a krokodil hátát? És mit esznek a pingvinek? Milyen állatok élnek még az állatkertben? A könyv lapjain minden kiderül!

Kismackó a lovagi tornán

Kismackó kíváncsi és tele van kalandvággyal. És mi más lehetne izgalmasabb, mint egy lovagi torna? Kísérd el Kismackót ebbe a varázslatos kastélyba, és fedezd fel a királyok és várkisasszonyok mesés életét. Kíváncsi hősünk megismerkedik a vár urával, kardot ragad, lovagi tornán vesz részt, és még egy fenséges lakomára is meghívást kap.

 

Cimkék:   apróságoknak   kicsiknek   könyv   gyerekeknek