Főoldal
Tea Kiadó
,  2014. April 23.

A Tea Kiadó könyvei kaphatók a Könyvfesztiválon!

Április 24. és 27. között immár 21. alkalommal gyűlik össze a Millenáris Parkban a könyves világ apraja-nagyja, hogy újdonságaikat megmutassák a publikumnak. Az eseményen a Tea Kiadó is részt vesz, könyveinket a Tóthágas D11-es számú standjánál találjátok. 

Millenáris Park, Könyvfesztivál

Újdonságaink a gyerekeknek...

A legkisebbeknek kalandvágyó Kismackónk két történetét ajánljuk, a kicsit nagyobbak pedig örömmel forgathatják Rex, a bátor dinoszaurusz meséjét. 

Kismackó az állatkertben
A Kismackó sorozatból

Kismackó ezúttal az állatkertbe látogat, ahol a legkülönfélébb állatokkal ismerkedik meg. Találkozik a bátor oroszlánokkal, zsiráfokkal, zebrákkal, és bárhol jár, lelkesen segít mindenkinek. Vajon hogyan kell csillogóan tisztává varázsolni a krokodil hátát? És mit esznek a pingvinek? Milyen állatok élnek még az állatkertben? A könyv lapjain minden kiderül!


Kismackó a lovagi tornán
A Kismackó sorozatból

Kismackó kíváncsi és tele van kalandvággyal. És mi más lehetne izgalmasabb, mint egy lovagi torna? Kísérd el Kismackót ebbe a varázslatos kastélyba, és fedezd fel a királyok és várkisasszonyok mesés életét. Kíváncsi hősünk megismerkedik a vár urával, kardot ragad, lovagi tornán vesz részt, és még egy fenséges lakomára is meghívást kap.


Mátyás Lara és Dusik Móni - Dinoszaurusz REX!

Az utcácskában, ahol történetünk játszódik, az emeletes házak között megbújik egy különleges játékbolt. Nemcsak az különbözteti meg a többi üzlettől, hogy kizárólag használt játékok töltik meg a polcait, hanem az is, hogy a játékszerek életre kelnek, amint kikerül az ajtóra a "Zárva" tábla.

 

Anyák napja alkalmából ajánljuk...

Babát vársz? Vagy még csak tervezitek? A szülők fejében millió kérdés merül fel napról napra, és általában mindre választ szeretnének kapni. Lehetőleg azonnal. Sőt. Tegnapra kellett volna. Íme egy kis segítség minden (leendő) anyukának, apukának.

Szilágyi Diána - Babázz lazán!
180 kérdés és válasz zöldfülű szülőknek

Igen, gratulálunk! Megtudtad, hogy babát vársz! Most biztosan nagyon boldog vagy, és már alig várod, hogy anyuka legyél. Vagy… nem? Sokkal inkább félsz, kétségbe estél, aggódsz és millió kérdés tolong az agyadban? Itt a segítség!

A Babázz lazán! nem kőbe vésett szabályokat oktat, és nem mindenáron követendő mintákról papol, hanem a gyermekvárás és a gyermeknevelés mindennapi kérdéseire adja meg a válaszokat, hol szakszerű háttér-információkkal, hol személyes történetekkel.

Várunk szeretettel!