Főoldal
2013. December 20.

Könyvet karácsonyra a Tea Kiadótól!

Mi, akik szeretünk olvasni, tudjuk, hogy egy jó könyvvel a világot adhatjuk valaki kezébe. A könyv mindig jó ajándék kicsiknek, nagyoknak egyaránt, és még mielőtt bárki is ezt gondolná: egyáltalán nem fantáziátlan! Rendelni talán már kissé késő, de azoknak, akik az utolsó pillanatban szoktak vásárolni, szeretnénk pár tippet adni. Csak sétálj be bármelyik könyvesboltba, és válogass kedvedre a könyveink közül!

Anyukádnak, lánytesóknak, unokanővérnek, barátnőnek: 

Marilyn MonroeDr. Alma H. Bond - A díványon: Marilyn Monroe
A legbájosabb, leghíresebb, legnehezebb esetem

Végtelen vonzerő, báj és csillogás. Ez mind Marilyn Monroe. Mára már ikonikussá vált alakja örökre egybeforrt fellibbenő fehér ruhájával és legendás szőkeségével. Az elmúlt évtizedekben sokan sokféle módon írtak, meséltek és pletykáltak róla, de kevesen próbálták meglátni és megérteni magát az embert.

Ár: 3 051 Ft Megveszem!

 

 

A barátnődnek, aki babát vár:

Szilágyi Diána - Babázz lazán!Szilágyi Diána - Babázz lazán!
180 kérdés és válasz zöldfülű szülőknek

Igen, gratulálunk! Megtudtad, hogy babát vársz! Most biztosan nagyon boldog vagy, és már alig várod, hogy anyuka legyél. Vagy… nem? Sokkal inkább félsz, kétségbe estél, aggódsz és millió kérdés tolong az agyadban? Itt a segítség! A Babázz lazán! nem kőbe vésett szabályokat oktat, és nem mindenáron követendő mintákról papol.

Ár: 3 490 Ft Megveszem!

 

 

Ovisoknak és egy kicsit nagyobbaknak:

Mátyás Lara és Dusik Móni - Bringamesék: Dani és a kék bicikliMátyás Lara és Dusik Móni - Bringamesék:
Dani és a kék bicikli

Dani családjával vidéken nyaral, de nem érzi jól magát az otthon felejtett focilabdája nélkül. Egy délután azonban titokzatos helyen jár apukájával: a nagyi padlásán. 

Ár: 1 512 Ft Megveszem!

 

Ovisoknak és egy kicsit kisebbeknek:

Forgass és keress: Gyerünk építkezni! és Gyerünk játszani!Forgass és keress: Gyerünk építkezni! és Gyerünk játszani!

A sok apró részletet rejtő lapozókönyvek már a legkisebbeknek is nagy élmény. A képkivágásokkal és a forgatható kerékkel a történet interaktív és izgalmas lesz. A történeteket rövid, egyszerű feladatok egészítik ki.

Ár: 995 Ft Megveszem!