Főoldal

Címke: könyv

4 690 Ft  -20 %
3 752 Ft
Természettudomány a háztartásunk fortyogó laboratóriumában.
2 790 Ft  -20%
2 232 Ft
Az Igazgyöngy Alapítvány vezetőjének írásai a mély­szegénységben elő gyerme­kekkel folytatott munkáról.
3 990 Ft  -20%
3 192 Ft
Nem rendelhető!
Az Igazgyöngy Alapítvány vezetőjének írásai a mély­szegénységben elő gyerme­kekkel folytatott munkáról.
Hamarosan megjelenik L. Ritók Nóra Láthatatlan Magyarország című könyve, melynek bemutatóját november 28-án délelőtt 10 órakor tartjuk a Katona József Színházban. A korlátozott férőhely miatt a rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött.
Steve Silberman amerikai tudományos újságíró kapta Londonban a 20 ezer fonttal (8,7 millió forinttal) járó brit Samuel Johnson-díjat az autizmusról szóló nem fikciós könyvéért.
 Normál esetben nem vagyunk támogatói a könyvek bármilyen formában történő megrongálásának, de látva, hogy az internet kreatív népe milyen zseniális táskát, telefontöltő állványt vagy laptoptartót készít belőlük, hirtelen eszünkbe jut az a borzalmasan unalmas kötelező olvasmány, amivel anno annyit szenvedtünk. Még mindig ott porosodik a polcon, ideje újra a kezünkbe venni, és nekiesni… szikével.
Nálatok is faltól falig borítanak mindent a plüssök? Biztosan van egy kedvenc, akivel elképzelhetetlen az elalvás, az utazás vagy a vacsora. Rajzoljátok le és nyerjetek kézzel készült, egyedi plüss dínót! 
Egy könyv Marilyn Monroe-ról, ahogy még sosem láthattuk. Már nagyon régóta vártuk, és most végre megjelent! Kapható természetesen az összes nagyobb könyvesboltban.
4 490 Ft  -20%
3 592 Ft
Tippek és tanácsok kismamáknak szakszerű háttér-információkkal, személyes történetekkel.
Mindig öröm, ha kapunk valami visszajelzést, főleg ha az pozitív. Ezt a képet és a hozzá tartozó pár sort a minap kaptuk. A pici és az apuka már most is döbbenetes hasonlóságot mutatnak. Sok boldogságot kívánunk nekik, és köszönjük szépen, jól indult a hetünk! 
A sok apró részletet rejtő lapozókönyvek már a legkisebbeknek is nagy élmény. A képkivágásokkal és a forgatható kerékkel a történet interaktív és izgalmas lesz. A történeteket rövid, egyszerű kérdések és feladatok egészítik ki, így a kicsik játszva tanulhatnak is a mese közben.