Főoldal Könyvek Társadalomtudomány,  Pszichológia

You are more!
– Vezetőknek, minden szinten
Malchiner Maximilian Péter

Ez a könyv nem vezetőknek írt sikertanácsadó. Nem hiszek abban, hogy elég elolvasni egy kiadványt ahhoz, hogy elmondhassuk, már tudunk mindent, és abban főleg nem hiszek, hogy mások tanácsai sikeressé tehetnek bárkit is.

Engem a tények és a kérdésekre adható válaszok érdekelnek. S leginkább az emberek a tények mögött.

bővebben

Európai felmérések szerint a cégvezetői gárda átlagosan 35%-a burn-out-ban szenved.
Több mint 50%-os a motiválatlanság a munkavállalók körében.
A változási projektek közel 65%-a elbukik.
A vezetőfejlesztési folyamatok 35%-a sikertelen, minden harmadik középvezetőből frissen kinevezett felsővezető képtelen a szerepe betöltésére, és így tovább.

Minden rendben van ebben a modern munkavilágban? Meggyőződésem, hogy nincsen!
Vissza kell mennünk az origóhoz, és fel kell tenni magunknak a kérdést: Mire is keressük tulajdonképpen a választ?
Ebben a praktikus alkalmazástárban több ezer óra executive coaching- és tréning-tapasztalatot, a gyakorlatban már kipróbált és sikeres megoldást, valamint rengeteg szakirodalom és tanulmány esszenciáját foglaltam össze. Konkrétan, kritikusan és provokatívan sok szenvedéllyel. Azoknak ajánlom, akik felelősnek érzik magukat magukért és másokért, s akik meg akarják érteni a jelenüket és tervezik a jövőt. Azoknak, akik hajlandók az elmélkedést tettre váltani, és valódi munkát fektetni saját magukba.

A TÖBB az benned van, az TE magad vagy!
Ez a könyv felhívás a gondolkodásra! Felhívás a tettre!
 

A szerző – aki európai szinten is elismert felsővezetői coach – eddigi karrierje három fejezetre és EGY közös témára bontható: EMBEREKET személyesített meg, több mint negyven nemzetközi tv- és filmszerepben, EMBEREKET vezetett vezérigazgatói minőségben nemzetközi média- és telekommunikációs vállalatok élén, EMBEREK fordulnak hozzá segítségért és támogatásért, hogy több mint 3000 óra tapasztalatát megossza velük.

Tanulmányait Budapesten, Münchenben és Londonban a filmművészet, a közgazdaságtan és a menedzsment területein folytatta. ICF minősítésű executive coach diplomát Skóciában szerzett. USA-beli tanulmányai révén a személyiségpszichológia és diagnosztika elismert európai szakértője lett. Az Innermetrix német és magyar cégeinek alapítója és vezetője, aki közel 130 coachot képzett tovább a Viselkedés, a Motiváció és a Döntéshozatal tudományainak területén. Az amerikai Hartman Institute tagja. Oktató és előadó.

Kiadó: Brand Content Kft.
Oldalak száma: 191
Borító: puhatáblás, ragasztókötött
Súly: 346 gr
ISBN: 9789631207972
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2014

Olvasói értékelések

Írjon véleményt a "You are more!" kiadványról! Szerintem ez a könyv...

Értékelje a kiadványt:
Nem tetszik  
Tetszik
vélemény mellett megjelenő becenév