Főoldal
2018. October 4.

A szív vége – könyvbemutatónk Dorogon

A könyv első bemutatója a dorogi Gáthy Zoltán Könytárban lesz október 18-án, 17 órakor, melyen a szerzőt a könyv ajánlója, Boldizsár Ildikó mesekutató és meseterapeuta kérdezi majd.

Kele Fodor Ákos több évnyi kutatás után – a Grimm fivérek nyomdokaiba lépve – meséket írt a több mint száz évvel ezelőtti cigány hiedelmekből. 
Az esten Boldizsár Ildikó mesekutató és meseterapeuta kérdezi a könyv szerzőjét. A beszélgetést követően Csányi Dávid színművész olvas fel egy mesét A szív végéből. A könyv az eseményen kedvezményes áron lesz megvásárolható.

További információk:
https://www.facebook.com/pg/aszivvege
http://teakiado.hu/konyveink/felnotteknek/a-sziv-vege/

"Rég elfeledett, gazdag és lenyűgöző motívumvilág elevenedik meg a könyv lapjain, még alámerülni is gyönyörűség a hol borzongató – éppen ezért felnőtteknek szóló –, hol pedig szépségével ámulatba ejtő történetekben. Aki sorrendben olvassa e meséket, így járva be a bennük lassan kibomló világot, olyan archaikus közegbe kerül, amely nem csak a Kárpát-medencei cigányság hiedelemvilágát tükrözi, hanem azt a mitikus-mágikus gondolkodásmódot, amely valaha minden ember sajátja volt. Időutazás, mágia, szépség és életerő – minden együtt van A szív végében." 
Boldizsár Ildikó