Főoldal Könyvek Gyereknevelés,  Társadalomtudomány,  Pszichológia,  Oktatás

A bizalom tere
Társaskönyv tanároknak
Földes Petra

Földes Petra egyedi látásmódján keresztül az iskolát és a pedagógiai munkát bizalom- és kapcsolatközpontú megközelítésben mutatja be. A diákok, a tanárok és a szülők különféle szerepeinek közelítését tűzi ki célul egy bizalmi légkör kialakításának reményében. A fizikailag és lelkileg is biztonságérzetet nyújtó pedagógiai tér bemutatása során nagy figyelmet fordít a sérülékeny társadalmi csoportokhoz tartozó gyerekekre – és a pedagógusokra, akik fokozottan ki vannak téve a kiégés kockázatának.

A szerzőről

A végzettsége szerint matematika–fizika–számítástechnika szakos tanár és mentálhigiénikus. Tanított az AKG-ban és a Zöld Kakas Líceumban, valamint részt vett a Pannon Egyetem, majd az Eszterházy Károly Főiskola tanárképzési programjának alakításában. Az igazi helyét azonban a felnőttképzésben találta meg, ahol pedagógiai, gyógypedagógiai asszisztenseket tanít.

„A Társaskönyv éppen olyan, amilyennek a szerző az iskolát elképzeli: együtt gondolkodó, inspiráló, kapcsolatorientált, és rendkívül gyakorlatias, sok valódi esettel és példával. A 21. század a változásról szól, ez a könyv a változásba beleszédült világ közepén mutat fel örök értékeket.”

Gyarmathy Éva

 

bővebben

Terjedelem: 312 oldal
Formátum: 165 × 235 mm
Kötészet: kartonált
ISBN: 978-615-82337-6-7
Megjelenés éve: 2024

Olvasói értékelések

Írjon véleményt az "A bizalom tere" kiadványról! Szerintem ez a könyv...

Értékelje a kiadványt:
Nem tetszik  
Tetszik
vélemény mellett megjelenő becenév