Dinoszaurusz REX!
Mátyás Lara–Dusik Móni

Az utcácskában az emeletes házak között megbújik egy különleges játékbolt. Nemcsak az különbözteti meg a többi üzlettől, hogy kizárólag használt játékok töltik meg a polcait, hanem az is, hogy a játékszerek életre kelnek, amint kikerül az ajtóra a "Zárva" tábla.

Bővebben››

A játékszerek életre kelnek, amint kikerül az ajtóra a "Zárva" tábla. Noha egy percet sem unatkoznak és szeretik is egymást, nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolnának arra, milyen lehet igazi játékként élni.

Nagy szerencséjükre becsöppen közéjük egy bátor és elszánt dinoszaurusz, aki először is nevet kap társaitól, aztán a csapat élére is áll. Izgalmas és mulatságos kalandok során vezeti át őket, mindeközben megvigasztalnak egy zokogó kisegeret, mosolyt varázsolnak a mogorva robot arcára és még a Sötét Doboz Rengeteg titkát is leleplezik. S a végén kiderül, hogy vajon megszereznek-e mindent, ami a szabadulásukhoz nélkülözhetetlen játék repülő megjavításához szükséges.

 

 

Cím: Dinoszaurusz REX!
Szerző: Mátyás Lara
Illusztrátor: Dusik Móni
Terjedelem: 48 oldal + színes előzék
Formátum: 165 x 235 mm
Kötés: Keménytáblás

Kismackó-sorozat

Benji Davies
Mozgatható elemekből álló, verses lapozókönyvek 1-3 éves bocsoknak! Kismackó a világ minden táján kirándul, és titkokra bukkan...

Dinó ajándékcsomag

4 490 Ft  -40%
2 694 Ft
Könyv, színező és foglalkoztató füzet + memóriakártya + mesefigurás matricák + kivágható dínó-figura.