Főoldal Könyvek Gyereknevelés,  Pszichológia

Kibeszélő
Kényes témák gyereklélektana
Peer Krisztina–Kele Fodor Ákos

A gyerekek elkerülhetetlenül találkoznak olyan problémákkal, mint a tartós betegség, bántalmazás, médiaerőszak, függőség, szegénység, válás, nemiség, szexualitás, szülés, születés, halál és gyász, hiszen ezek részei a világnak. Peer Krisztina gyermekpszichológus és Kele Fodor Ákos költő tíz ilyen kényes problémakört dolgozott fel azzal a céllal, hogy bátorítsák a szülőket, beszélgessenek minderről már az óvodásokkal is. A Kibeszélő segítő könyv és verseskötet egyben, mely azon túl, hogy szempontokat kínál a témákról való beszélgetéshez, szórakoztat gyereket és felnőttet egyaránt.

 

A szerzőkről

Peer Krisztina gyermekpszichológus, meseterapeuta, igazságügyi klinikai szakpszichológus. pszichológiatanár. Férje Kele Fodor Ákos költő, író, drámaíró, szerkesztő, filozófiatanár. Korábbi közös könyvük: Megálmodtalak (2018).

 

„A gyerekeknek joguk van kérdezni, és joguk van az életkoruknak és értelmi képességüknek megfelelő válaszokat megkapni. Ez azonban sokszor nem könnyű, különösen, ha a gyerekek nehéz, tabuként kezelt témákra kérdeznek rá. Ez a könyv ebben nyújt segítséget.”

Gyurkó Szilvia, gyermekjogi tanácsadó, Hintalovon Alapítvány

 

Terjedelem: 188 oldal
Formátum: 165 × 235 mm
Kötészet: keménytábla, cérnakötés
ISBN: 978-615-82047-8-1
Megjelenés éve: 2023
Máray Mariann illusztrációival

 

bővebben

 

Terjedelem: 188 oldal
Formátum: 165 × 235 mm
Kötészet: keménytábla, cérnakötés
ISBN: 978-615-82047-8-1
Megjelenés éve: 2023
Máray Mariann illusztrációival

Olvasói értékelések

Írjon véleményt a "Kibeszélő" kiadványról! Szerintem ez a könyv...

Értékelje a kiadványt:
Nem tetszik  
Tetszik
vélemény mellett megjelenő becenév